Vår fabrikk på Melandsjø

Vår fabrikk og foretningslokaler på Melandsjø.
Foto: Fjellanger Widerøe Foto AS

Utviklet gjennom 15 år for våre kunders behov.


I 2001 etablerte Byggmetall AS seg i Trønderenergi`s gamle lokaler på Melandsjø, Hitra kommune i Sør-Trøndelag. Der startet vi opp med produksjon og montasje av diverse metall konstruksjoner til bygg og anleggsbransjen.

Bedriften vokste og vi leverte ståltrapper,balkongrekkverk og andre rekkverksløsninger til flere store prosjekter i trøndelag og på østlandet.

 

Produksjonen, består idag av alt fra moderne industribygg, designtrapper, branntrapper, fasader og balkonger i spesialtilpasset utførelse både for innvendig og utvendig bruk. 

Byggmetall utførte i 2014 en omfattende sertifiserings prosess av firmaet, til standarden EN 1090. Denne prosessen ble utført i samarbeid med Sintef og vi er med denne standarden sertifisert til å produsere og montere lastpåkjente stålkonstruksjoner.


Byggmetall AS, leverer nå over hele landet. Vår kompetanse strekker seg fra design og prosjektering til produksjon og montasje.

Vi benytter Autodesk Revit 2017 til vår prosjektering og i vårt verksted har vi, Flow, 2 MACH vannskjæremaskin, 3 m knekke, 3 m saks, universalstanse, automatsag, profilvalse, 6 sveise automater + mye mere.